CDA: ‘Falend drugsbeleid is een traditie waar je niet aan moet tornen’

De recordvangst aan drugs in Rotterdamse haven van deze week is door het CDA aangegrepen om het Nederlandse drugsbeleid te prijzen. De partij zegt pal staan voor het ineffectieve beleid van de afgelop
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even serieus: waar is het onderzoek dat antwoord geeft op de vraag welke politici verantwoordelijk waren voor de siruatie dat de XTC streek, de havens en Schiphol koste wat kost open moesten blijven terwijl verder het hele land in lockdown zat? (Ik weet het antwoord al, maar ik zou graag willen dat er koppen rollen)

Reageer
gravatar

“Ontwaak, sluimeraar!” Mensen herhalen deze oproep graag. Het is vooral verbazingwekkend wanneer dit wordt herhaald door degenen die zelf sluimerend zijn en blijven slapen. Sommigen slapen jarenlang; sommigen slapen een heel leven door; sommigen vallen af en toe in een plotselinge slaap en herhalen slaperig gedachteloze woorden die door anderen zijn geuit.

Reageer
gravatar

Ja Truus, dat weet ik nog goed te herinneren. Je was vijftien toen ik jou ontmoette. Van alle heroïnehoertjes in Amsterdam kon jij toentertijd het beste aftrekken. Dat en nog veel meer ben jij gelukkig nooit verleerd.

gravatar

OV-kaart.
Perron nul was een begrip in Rotterdam, toen alles nog goed was. Het is beter dan de dringende massa asielzoekers.

gravatar

Zo kende ik een straatje in een dorp dat perron nul werd genoemd, dat had niets te maken met drugsverslaafden, maar de huisjes waren daar van een iets kleinere, oudere soort dan de recent opgetrokken nieuwbouw, en ze waren goedkoper. Allemaal waan. Degenen die daar woonden zijn al 20 keer verhuisd.