META

META

Enige gebruiker van Metaverse vermoedt dat Metaverse ‘misschien toch niet de toekomst is’

De 38-jarige Mark, afkomstig uit de Amerikaanse staat New York, vermoedt dat de Metaverse “misschien toch niet de toekomst is”. Dit concludeert de man nadat hij maandenlang zielsalleen heeft rondgelopen in de virtuele wereld.

Voor zijn omgeving komt de ontboezeming van Mark als een grote verrassing, omdat hij jarenlang lovend heeft gesproken over het idee van de Metaverse. Hij probeerde vrienden, familie en volslagen vreemden in 2022 richting de virtuele wereld te bewegen met argumenten als “het is ongelofelijk gezellig hier!” en “we kunnen nu ook bewegende benen in beeld brengen!”, helaas voor hem tevergeefs. Niemand hapte toe. De laatste maanden had hij het rijk alleen en struinde hij met een strohoed op langs de meest obscure plekken van de Metaverse.

“Het was eenzaam, de afgelopen tijd”, verzucht Mark, die inmiddels een baard heeft laten staan en regelmatig praat tegen voorwerpen in de Metaverse. “Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van dit hele project. Misschien is dit toch niet de toekomst”, zegt hij tegen een basketbal met een pruik op die hij omgedoopt heeft tot ‘Jennifer’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voordat Wilders opkwam was er een algemene consensus om immigratie te verminderen. Maar het accent van Geert lag op de ‘Joods’-christelijke cultuur.

Reageer