Studio Speld

Studio Speld

Nieuwe hype onder lolbroeken: de gember-gun

Na het grote succes van de bananentelefoon is er nu een nieuwe hype onder lolbroeken: de gember-gun. “De gember-gun werkt fantastisch”, zegt lolbroek en geinponem Ben. “Je pakt een stronk gember en doet alsof het een futuristische gun is. Het leuke is dat iedereen het of wel lachen vindt, of er niets om geeft, maar dan ook niet beledigd is. You can’t go wrong with de gember gun, zeg ik weleens”, zegt grapjas en guitkanon Ben.

Voor mensen die op werk of thuis toevallig geen toepasselijke stronk gember hebben liggen heeft Ben (moppentapper en zwanzer pur sang) nog een tip: “Met een goede banaan kan je niet alleen doen alsof het een telefoon is en je aan het bellen bent, je kan er zo makkelijk pistool van maken. Zeg dan ‘pang!’, en lach er dan een beetje dom bij. Succes gegarandeerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik deed dit een keer tijdens een vakantie in Bangui, Centrafrika. En kreeg toen een boete van 735 Laosse Kippen. Verpestte mijn hele vakantie.

Doe dit dus niet in Bangui!!!

Reageer
gravatar

Het is begrijpelijk dat je je zo druk maakt dat je voor een Turk aangezien wordt, want de Joden waar je van afstamt zijn Turken die nooit enige relatie hadden met Israël. Ze werden veel later tot het Jodendom bekeerd, net als de Amerikaanse Joden die daarom zo veel problemen hebben met Oost-Europa, als ook waarom er daar toch altijd al zoveel problemen bestaan.
Als ik die dingen objectief onderzoek zoals zo lichtzinnig verzocht, dan weet je zeker dat er een wereldcatastrofe van komt. Want dat blijft niet beperkt tot de schoolboekjes, evenals het karma.
Waarom bij de Joden rassenvermenging zo essentieel is, is duidelijk; ze hebben zich zo lang op eigen volk gericht dat er inteelt ontstond.
De narcisten die om geen inteelt te krijgen al eeuwen bloed hebben geleend van andere volkeren, vergieten ook het meeste van dat bloed.

Reageer