Shutterstock / Giannis Papanikos

Shutterstock / Giannis Papanikos

Bayern München titelkandidaat nummer 1 na aantrekken Daley Blind

Een verrassende wending in de strijd om de Duitse titel: Bayern München versterkte haar selectie vandaag met Nederlander Daley Blind, waarmee het een grote slag uitdeelt aan concurrenten als SC Freiburg, Eintracht Frankfurt en Red Bull Leipzig. Bayern München wordt nu gezien als titelkandidaat nummer 1.

Trainer Julian Nagelsmann is dolenthousiast over het aantrekken van de verdediger: “Deze man stond recent nog bijna in de finale van de Champions League met Ajax. Dit soort kwaliteitsimpulsen maken achteraf het verschil in de titelrace. Ik denk dat wij nu gewoon een hele sterke selectie hebben, en je weet: de club met de sterkste bank wordt kampioen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *