Pasko Maksim / topseller / Shutterstock / Studio Speld

Pasko Maksim / topseller / Shutterstock / Studio Speld

Nieuw voor in de kerstboom: de corpsbal

Het is bijna Kerst, dus het is tijd voor de laatste inkopen. Kan jouw kerstboom nog wel wat versiering gebruiken? Dat komt goed uit! Wees helemaal van deze tijd en kies voor een corpsbal! De corpsballen in ons assortiment zijn precies wat je ervan verwacht. Ga jij voor de liefdevolle ‘Tijd voor saamhoerigheid’-bal of is een sperma-emmertje meer jouw ding?

Wil je liever iets stoerders? Kies dan voor de spierbal, bijbal, of de testosteronbom! Of wat dacht je van de bralbal of het uitgewoonde matras voor in jouw boom? Liever toch iets christelijkers? Koop dan ons 3-pack met de heilige trio-eenheid: een chick, nog een chick, en natuurlijk een bloedgeile corpsbal zelf. Rawr!

We bieden ook kerstversiering aan die je zelf kunt personaliseren. Koop bij ons een lege post-it, hang 'm in je boom en schrijf er zelf het nummer op van de geilste hoer die je kent! Wat wil je nog meer?

De corpsballen, schaf ze nu aan, want op = op! Het perfecte kerstcadeau voor de onderdanige vrouwtjes, of de stoere man.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *