Studio Speld

Studio Speld

In de Albert Heijn To Stay mag je pas weg als je je mandje netjes hebt leeggegeten

De Albert Heijn heeft een nieuw concept gelanceerd: Albert Heijn To Stay. In deze vestigingen van de supermarkt mag je pas weg als je je mandje netjes hebt leeggegeten.

“Er is hier geen plek voor mensen die haast hebben of onderweg zijn”, aldus CEO Marit van Egmond. “En als ze dat wel hebben, dan hebben ze pech. Alles wat hier in het mandje gaat, gaat ook in het mondje.” De eerste twee weken is het beeld in de Appie To Stays vooral een mix van spijbelende scholieren en eenzame ouderen. Sommigen blijven wel tot drie uur hangen. De één vrijwilliger dan de ander.

Het scannen en afrekenen werkt hetzelfde als bij iedere Albert Heijn. Alleen word je na het afrekenen een gangpad in geleid, waar je de inhoud van je mandje over een tafel naar keuze kunt uitstallen. Voordat je de winkel uiteindelijk verlaat, controleert iemand van de security je mandje, zakken en mond.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *