Shutterstock / Bjorn Keith

Shutterstock / Bjorn Keith

Conducteur deelt 19 boetes uit in één treinrit, passagiers verbijsterd

‘De NS moet hiernaar kijken’

Er is veel kritiek gekomen op het optreden van conducteur Jan Beethoven (55) op het traject Den Haag Centraal – Breda gisterenavond. De man deelde maar liefst 19 boetes uit. Volgens passagiers was hij de controle over de trein compleet kwijt.

“Op een gegeven moment was alles een boete”, verzucht passagier Remmert van Geest. “Geen kaartje, voeten op de bank, het morsen van Joppiesaus, praten tegen de conducteur. Allemaal dingen waar hij ook gewoon eerst een waarschuwing voor had kunnen geven.”

Ook collega-conducteur Indra Dijkman is kritisch op het optreden van Beethoven. “Als je meteen in de eerste coupé drie boetes uitdeelt, blijf je bezig met uitdelen. Hij had z’n management duidelijk niet op orde. Je kunt nooit zoveel boetes nodig hebben op één traject.”

Tot slot liet zelfs éérsteklaspassagier Wilma Donkers zich negatief uit over de conducteur. “De NS moet hier naar kijken. Zo iemand mag nooit zo’n belangrijk traject tijdens de spits leiden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rotter dam, Erasmus (= ziekenhuis).
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.
Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

Nieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen

https://www.frontnieuws.com/nieuws-uit-de-door-de-navostan-opgelegde-gehaktmolen/

Getoetst. Het echte nieuws, geverifieerd door NRC
https://www.youtube.com/watch?v=IGkCbvBWoro
Willempie
dr. Marina, de echte Rotterdammer

Reageer
gravatar

Leuke satire maar de waarheid is nog veel erger. Bij NS word je door je manager aangesproken als je teveel boetes schrijft. Want iedereen zonder kaartje een boete geven is belachelijk. Één per dag is genoeg. Niet te veel doen, kost allemaal geld. Dat bedrijf is volkomen gestoord. En ik heb er gewerkt als conducteur dus hier is geen woord aan verzonnen.

Reageer
gravatar

Belachelijk om de naam van een conducteur openbaar te zetten. Als je ienand vermoord word alleen aan achternaam openbaar gemaakt. En dan erbij … ik geloof er geen hol van. Iemand heeft geen tijd om 19 boetes uit te delen op zo een kort traject. Dus journalist, terug naar de tekentafel!

Reageer
gravatar

Daderbescherming is een groot goed in ons land.
Naar de slachtoffers gaan we later nog eens kijken.

Nouja, vrijblijvende slachtofferhulp voor getuigen.
Opsporing gaan we later nog eens bekijken.