Antonio Guillem / Shutterstock

Antonio Guillem / Shutterstock

Merel vroeg een envelopje voor haar verjaardag en nu zit ze met drie kilo coke

Voor haar 21e verjaardag besloot Merel dit jaar geen cadeaus te vragen, maar een envelopje. Nu zit de 21-jarige met drie kilo coke. “Lastig om hier nog een leuk shirtje van te kopen.”

“Ik heb alles al, dus ik dacht ik vraag gewoon iedereen om een envelopje. Dan kan ik later nog kijken waar ik het aan uitgeef. Een leuk stedentripje misschien, of een donatie aan het Wereld Natuur Fonds. Maar ja, nu zit ik dus met deze berg”, zegt Merel terwijl ze naar de stapel witte envelopjes voor haar kijkt.

Haar vrienden zijn blij met de cadeaus die Merel ontvangen heeft. “Het is niet vaak dat iemand iets krijgt, waar je zelf ook nog wat aan hebt”, zegt Frenkie. “Nu hopen dat Merel snel een verjaardagsfeestje geeft. Ik denk dat ik dan wel tot het einde blijf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *