Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Linda won niks met de Staatsloterij: ‘Op de training won ik alles’

De 29-jarige Linda uit Alkmaar is met stomheid geslagen: ze heeft afgelopen weekend niks gewonnen met de Staatsloterij. Dit terwijl ze naar eigen zeggen alles op de training wel won.

“Ik heb het hele jaar geoefend door met van alles mee te spelen. Een betere voorbereiding was er naar mijn idee niet”, zegt Linda. “Op de training won ik uiteindelijk ook alles. Tot de trekking van 10 december. Dan baal je wel heel erg. Is het de druk? Ik weet niet wat ik meer had kunnen doen.”

Volgens Linda zit er niks anders op: “Nog meer oefenen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb nooit geoefend en kijk eens aan: ik won afgelopen weekend via de staatsloterij een smakelijke HOY-worst. Smakelijk is natuurlijk een relatief begrip, maar ik heb na het nuttigen van die worst alles binnen weten te houden.

Reageer