Shutterstock / Krakenimages.com

Shutterstock / Krakenimages.com

Wanhopige vrouw neemt drastisch besluit: ze gaat ook daten met mannen onder de 1.95

Na jaren van mislukte dates en geflopte romantische avonturen is Jaimy (28) nog steeds vrijgezel. De wanhoop nabij neemt ze nu een drastisch besluit: ze gaat voortaan ook daten met mannen onder de 1.95.

“Dit geeft wel aan hoe wanhopig ik ben”, zegt de vrouw die zelf 1.62 meet. Verdrietig past ze haar Tinder-profiel aan naar ‘alleen reageren boven 1.85’. “Ik ben benieuwd wat voor vroeggeboortes er nu allemaal op me afkomen”, vervolgt ze. “Waarschijnlijk van die lui die hun gebrek aan lengte compenseren met een ‘goed gevoel voor humor’ of veel Twitter-volgers.” Jaimy pakt een emmertje maar hoeft uiteindelijk net niet te braken. “U moet begrijpen: ik had later graag normale kinderen gewild.”

Even later fleurt Jaimy toch weer een beetje op. “Misschien kan ik een man aan de haak slaan die stiekem net iets langer is dan 1.85. En misschien kan ik hem als lokaas gebruiken voor een man die wel normaal gebouwd is. Dit kan een doorbraak worden!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *