Shutterstock / Corepics VOF

Shutterstock / Corepics VOF

Man die per ongeluk uren in slaap viel in de trein wordt wakker op station waar hij instapte

‘Trein reed gelukkig niet’

De 38-jarige Vincent uit Amersfoort keek verbaasd op toen hij per ongeluk urenlang in de trein in slaap was gevallen: hij was namelijk nog steeds op het station waar hij eerder instapte. “De trein reed gelukkig niet.”

“Ik weet niet of ik boos of blij moet zijn. Aan de ene kant had ik ook wakker kunnen worden op een of ander treinenkerkhof heel ver weg van mijn bestemming, maar aan de andere kant ben ik nu nog steeds heel erg ver weg van mijn bestemming”, zegt een diep nadenkende Vincent. “Of ben ik misschien zo lang in slaap gevallen dat ik uiteindelijk weer op dit station ben uitgekomen. Ik geloof denk toch dat ik toch blij moet zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *