Pro Shots / Pressinphoto Sergio Ruiz

Pro Shots / Pressinphoto Sergio Ruiz

Messi duidelijk nog niet klaar om af te bouwen in Saoedi-Arabië

Na de nederlaag van Argentinië tegen Saoedi-Arabië is het maar eens te meer duidelijk geworden: Messi is nog niet klaar om af te bouwen in de Golfstaat.

Vooraf werd er veel gezegd over een laatste kunststukje van de kleine Argentijn, voordat hij mogelijk ooit voor een allerlaatste kunststukje in de zogeheten zandbak zou gaan cashen. Echter, nu blijkt dus dat Leo de schoenveters van Salem Al-Dawsari nog niet eens mag strikken. Blijf nog maar even lekker in Europa aanmodderen, jongen.

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zozo gekke Vlaming. Hoeveel Grimbergen heb jij op zeg? Word niet zo’n hondevleesetende zuiplap als Maitreya en Raisa van Twitter aub. Wij in Wallonië hebben geen behoefte om ons nog meer te schamen voor jullie Vlamingen 🙁