Shutterstock / Motortion Films

Shutterstock / Motortion Films

Vijf redenen waarom je zin hebt in waardeloze seks met een vreemde om 04.00 uur ‘s nachts

Waardeloze seks met een vreemde: het is meestal geen aanlokkelijk vooruitzicht.
Maar om 4 uur ‘s nachts liggen de zaken anders. Dit zijn vijf goede redenen waarom je toch trek hebt in een paar minuten aankloten met iemand die je een kwartier geleden hebt ontmoet.

1. Je bent toch nog wakker

Misschien moet je de volgende morgen vroeg op en is het de moeite niet waard om nog te gaan slapen. Misschien heb je de volgende morgen vrij en dan kun je uitslapen. Hoe dan ook, je bent toch nog wakker, je hebt een vreemde binnen handbereik dus dan kun je daar net zo goed mee seksen.

2. Het wordt misschien een matig interessant verhaal om je aan je vrienden te vertellen
Misschien vertelt de vreemde wel dat je hem doet denken aan zijn nichtje. Of hij verwart jouw zucht van teleurstelling met een orgasme. Hoe waardelozer de seks, hoe leuker de anekdote.

3. Het duurt waarschijnlijk niet zo lang
Na afloop even snel douchen, tandenpoetsen kun je overslaan en als het een beetje meevalt val je om 10 over 04.00 gewoon in slaap. Als je toch al zo laat naar bed gaat, maken die paar minuten meer of minder ook niet meer uit.

4. Je hebt je toch al geschoren
Je hebt je voor het stappen geschoren. Het zou zonde zijn om hier geen optimaal gebruik van te maken. Voor je het weet loop je dagen rond met jeuk voor niks.

5. Wel goede seks wordt des te beter
Nu is het misschien 04.00 uur 's nachts en donker, maar ooit wordt het weer licht. Dan zal je iemand tegen het lijf lopen met wie je seks hebt die niet waardeloos is. En niet waardeloze seks wordt des te beter als je het kunt vergelijken met waardeloze seks om 4 uur ‘s nachts met een vreemde.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *