Shutterstock / Alizada Studios

Shutterstock / Alizada Studios

Supporter die ontdekt dat hij nuchter naar Polen-Saoedi Arabië moet kijken zit er helemaal doorheen

Het nieuws dat er tijdens de wedstrijden op het WK in Qatar geen alcohol in de stadions mag worden geschonken, komt als een klap in het gezicht voor voetbalfan James (34). Hij heeft namelijk kaarten voor Polen – Saoedi-Arabië en zal deze wedstrijd nu nuchter moeten bekijken.

“Ik zag het helemaal voor me: voor de wedstrijd een paar Budweisers, dan tijdens de eerste helft nog wat biertjes en daar vervolgens in de rust nog overheen klappen met een paar baco’s. Zo zou ik die wedstrijd wel doorkomen. Sterker nog: ik zou nauwelijks wat van het niveau merken. Nu moet ik nuchter naar Robert Gumny en Nasser Al-Dawsari kijken”, vertelt hij vol ongeloof met een blik op Wikipedia.

“Ik ga ook naar Wales – Iran en Tunesië – Australië. En dat broodnuchter. Schrijf maar op hoor: voor mij heeft dat helemaal niks meer met voetbal te maken.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *