Flying object / Shutterstock

Flying object / Shutterstock

NS: ‘Ja hoor, een paar druppeltjes regen en Henk kan niet meer normaal autorijden’

Irritatie én leedvermaak vandaag op het hoofdkantoor van NS. Het spoorbedrijf vindt het ongelofelijk dat een regenachtige ochtend door het aangepaste rijgedrag van Henk meteen tot 900 kilometer file leidt.

"Ja hoor, een paar druppeltjes regen en Henk kan niet meer normaal autorijden", smaalt topman Wouter Koolmees. "Moet je eens kijken hoe ze dat doen in Pakistan, daar rijden ze gewoon door als de straten blank staan. Maar als het hier een beetje nat is, zit Henk al met zijn voet op het rempedaal."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Irritatie én leedvermaak vandaag op het hoofdkantoor van Henk. Het bedrijf Henk vindt het ongelofelijk dat een beetje herfst of winter door de aangepaste dienstregeling van de NS meteen leidt tot uitval van treinen.

“Ja hoor, een paar sneeuwvlokken of blaadjes op de rails of wat ijzel op de bovenleiding en Wouter K. kan niet meer normaal treinrijden”, smaalt topman Henk.. “Moet je eens kijken hoe ze dat doen in Zwitserland daar rijden ze gewoon door als de straten wit zijn. Maar als het hier een beetje glad is, zit Wouter al op het station achter de kachel.”

Reageer