Shutterstock / Dutchmen Photography

Shutterstock / Dutchmen Photography

Man geschept door tram omdat hij AdBlocker had aanstaan

Een Amsterdamse man is vandaag op straat geschept door een tram omdat hij zijn Adblocker aan had staan. Volgens een woordvoerder gebeurde het ongeluk vandaag om 14 uur op de Utrechtsestraat. “Ik hoorde op zich iets wat me zorgen baarde, maar omdat ik niets zag, stak ik gewoon de tramrails over. Daarna lag ik tien meter verderop onder mijn fiets, omdat ik was aangereden door een tram die volledig was beplakt met boodschappen voor boodschappenbezorger Flink.”

De man maakt het relatief goed, maar hoopt wel dat de gemeente iets doet aan het gevaar op straat. “Levensgevaarlijk, zulke reclames.”

Het is niet de eerste keer dat een AdBlocker voor problemen zorgt: een binnenvaartschipper die ‘m aan had staan kwam van de zomer nog in aanvaring met een GVB-pont die volledig was beplakt door Gorrillas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *