Shutterstock / Shutterstock Ground Picture / Patrik Ruzic / Studio Speld

Shutterstock / Shutterstock Ground Picture / Patrik Ruzic / Studio Speld

Op streamingplatform MBO Max kan je de mooiste praktijkgerichte series zien

Op streamingplatform MBO Max zie je de mooiste praktijkgerichte series. Abonnees krijgen toegang tot een bibliotheek van ontelbaar veel uren aan prachtige televisie waar je veel van opsteekt. In ‘House of the Klusser’ zie je bijvoorbeeld hoe mensen in een land hier ver vandaan lang geleden het interieur opknapten, terwijl je van The Soprano’s alle ins en outs leert over de afvalverwerking in een middelgrote Amerikaanse stad.

Soms wordt er wat neergekeken op hoe praktijkgericht de series op MBO zijn, maar volgens kenners moeten de kijkers zich daar niet te veel door laten leiden. “Het zijn volwaardige series op MBO, en als je ze hebt gezien kan je daarna net zo trots door het leven als mensen die series hebben gezien die wat theoretischer zijn”, zegt serie-expert Esther Schrabbendam.

Zij wijst er verder op dat je echt een all-round achtergrond kunt krijgen met MBO-series. “In Friends krijg je allerlei fijne tips om vrienden te maken, en het aanbod is dusdanig breed dat je zelfs kunt leren hoe je slechte pad op gaat, met bijvoorbeeld Ocean’s 8 leer je tot in de detail hoe je het beste een bank kunt overvallen én hier mee wegkomt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *