Kijktip: die ene serie van de enige streamingdienst waar jij niet op geabonneerd bent

Kijktip: die ene serie van de enige streamingdienst waar jij niet op geabonneerd bent

Kijktip: die ene serie van de enige streamingdienst waar jij niet op geabonneerd bent

Voor iedereen die houdt van lekker een avondje op de bank met een dekentje en een grote kop thee hebben we weer een knaller van een kijktip: die ene serie van de enige streamingdienst waar jij niet op geabonneerd bent!

Het is natuurlijk niet voor niets dat je vrienden maar niet op kunnen houden over deze serie. Het begint al met die pilot aflevering waarin die ene acteur, je weet wel, die ene kale die ook in die andere serie zit, dat huis binnengaat. Dat huis lijkt trouwens echt heel erg op dat huis uit die ene film. Daar komt die acteur die vrouw met dat rossige haar en dat vreemde accent tegen die dus later een ding blijkt te hebben met die andere gast die in Londen gestudeerd heeft, maar nu in de mijnen moet werken bij die goede vriend van zijn overleden vader. En daardoor wordt dus dat hele plot, dat nu veel te ingewikkeld is om helemaal uit te leggen, volledig op z’n kop gezet. Moet je echt zien!

Om de avond nog specialer te maken is het fijn om van die lekkere thee in huis te hebben van dat kleine specifieke winkeltje wat totaal niet bij jou in de buurt is. Ook kun je jezelf extra verwennen door een maaltijd te bestellen bij dat lekkere restaurant dat niet bezorgd op jouw adres.

En mocht je na deze ene serie nou direct verder willen bingen, bekijk dan ook eens de andere series op de enige streamingdienst waar jij niet op geabonneerd bent. Binnenkort zullen je vrienden tijdens een gezellig dinertje vast weer ineens over dat ene bizarre ding uit aflevering zes beginnen wat je echt gezien moet hebben. Dus mis het niet!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Streaming is een garantie dat je altijd het origineel kijkt. Doe je dat niet, dan ben je niet goed bezig en krijg je de NUPI achter je aan! Hou dat maar eens in je achterhoofd als je weer eens zo’n fijne torrent tegenkomt op je pocketline swing.

Reageer