Shutterstock - wavebreakmedia

Shutterstock - wavebreakmedia

Man wiens serietips nooit worden aangenomen denkt dat hij achterneef kan overtuigen het vaccin te nemen

Een man wiens serietips nog nooit van zijn leven zijn aangenomen heeft goede hoop dat hij zijn achterneef kan overtuigen zich alsnog te vaccineren.

“De kans dat je in het ziekenhuis belandt is 95% kleiner als je gevaccineerd bent. Heb je trouwens White Lotus al gezien? Misschien niet echt iets voor jou, maar steengoed. O zo schrijnend, maar daardoor des te krachtiger.”

Zijn achterneef riposteert dat vaccins de pure dood zelf zijn en dat hij geen HBO heeft, maar de man laat zich niet kennen. “Dat mrna-vaccins niet grondig getest zouden zijn is trouwens een fabel he? Hartstikke veilig, hartstikke goed. Als je voorbij seizoen 2 van The Wire bent wordt het smullen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De vreugdeloze mensen leven van competitie en zonder talent zullen ze nooit boven de ander uitstijgen, ze kennen enkel de weg omlaag door de ander omlaag te halen terwijl ze zich zien als de overwinnaar, dat is wat je om je heen ziet. De fans van pop (en andere) muziek naarmate hun muzikale smaak afwezig is identificeren zich met hun idolen van vanwege hun grote publiek. Hetzelfde heb je op een nog lager niveau met voetbal voor hen die geen cultuur hebben. Altijd zijn deze mensen armer van geest en hysterischer dan de christenen zijn met Jezus waaraan weliswaar op eigen oproerige niveau het imago is ontleend van seks, drugs en rock-’n-roll. Tegelijkertijd is er geen andere troost voor de afstomping van leger of school en wetenschap. Hieruit voortvloeiend bestaat er een dergelijke competitie op het vlak van puur uiterlijk en politiek gekocht in de winkel voor hen die het opgegeven hebben of zelf opgegeven zijn. Zie voor jezelf waar corona erin komt, oorzaak en gevolg in een. De interesse in de ziekte is hetzelfde als de ziekte.

Reageer