Buienradar / Studio Speld

Buienradar / Studio Speld

Buienradargemist.nl voor iedereen die de weerkaart met buien van vorige week nog even wil terugkijken

Wil je zien wat voor weer het nu is, maar ben je even niet in de buurt van je mobiel of laptop? Of woon je in Winterswijk en wil je graag nog eens terugzien wanneer vorige week dat ene regengebied ook alweer overtrok? En hoe intens deze was? Dan is er nu Buienradargemist.nl: dé 'weather-on-demand'-service voor mensen met een voorliefde voor het weer.

Terugkijken is heel simpel: ga naar Buienradargemist.nl, typ je woonplaats in en selecteer de datum en het tijdstip. Dan wordt de weerkaart van destijds zó voor je op je scherm tevoorschijn getoverd. Windkracht, windrichting, temperatuur; Buienradargemist.nl heeft het allemaal, en ook nog eens in haarscherp beeld.

Buienradargemist.nl is de eerste drie maanden gratis, daarna niet meer. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *