Shutterstock / Miss Ty

Shutterstock / Miss Ty

Veel Nederlanders maken zich zorgen om ‘onomkeerbare gevolgen’ hypocrisie

Veel Nederlanders maken zich grote zorgen om de mogelijk onomkeerbare gevolgen van de wereldwijd toenemende hypocrisie. “Ik denk dat ik het zelf nog wel uit zing, maar ik maak me grote zorgen om mijn kinderen en kleinkinderen”, zegt Diny Verlatinghe (52). “Die moeten straks leven in een wereld die onleefbaar is geworden door de enorm gestegen hoeveelheid hypocrisie.”

Diny hoopt dan ook dat regeringsleiders ‘flink doorpakken’ op de hypocrisie-top die nu gaande is in Egypte. “De tijd van praatjes maken en halfslachtige plannen maken is voorbij”, zegt Kees van de Kretter (62). “We moeten nú hypocrisie inperken. Geen mensen meer aan het woord die ooit vlees aten en die nu iets over vlees zeggen. Heb je ooit bij het vuur gezeten? Bek houden! De mond snoeren die lui! Voor de kinderen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een letterlijk veel groter gevaar, waar ze u nooit over vertellen, is de onomkeerbaarheid van de maan. U weet wel. die nu eens volle dan weer wassende (wat dat ook zijn moge) flauw-schijnende bol die ervoor zorgt dat het nooit eens volledig donker wordt in mijn achtertuin. En die ook nog eens eb en vloed veroorzaakt. Daar is Tata Steel niks bij. En hij verduistert de zon soms ook nog eens, die arrogante schijngestalte. Laten die activisten zich dáár eens aan vastlijmen!

Reageer
gravatar

De familieleden Van de Buren willen massaal – het zijn er nogal wat – op dit artikel reageren, maar dat kan niet tot hun teleurstelling. De toegangspoort is gesloten.
Dat is hypocrisie van een medium dat voor iedereen wil.zijn.

Reageer