Shutterstock / Jozef Klopacka

Shutterstock / Jozef Klopacka

Balen: Tanja kotste tijdens ayahuasca-trip haar gevonden persoonlijkheid eruit

Een treurige dag voor de 31-jarige Tanja: toen ze na weken van handlezingen, sjamanistische healings, vijftig bikram yoga sessies, achttien sapkuren en spirituele reinigingen eindelijk haar persoonlijkheid had gevonden, kotste ze deze binnen één ayahuasca-trip er weer uit.

Drie maanden geleden vertrok Tanja naar Bali om zichzelf te vinden. “Het was nogal een zoektocht, maar eindelijk had ik mijn true self te pakken. Ik leerde mezelf kennen zoals nooit tevoren.” De dag voordat Tanja weer terug naar Nederland zou vliegen, besloot ze nog één ayahuasca-ceremonie te volgen. “En toen gebeurde het: ineens begon ik oncontroleerbaar te kokhalzen. En voor ik het wist spoot mijn gevonden persoonlijkheid er samen met kokosnootsap, klonten avocado en chiazaad zo uit.”

Tanja zucht. “Al die uren aan zelfontwikkeling voelen ineens toch een beetje als weggegooide tijd. Nu weet ik wéér niet wie ik ben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ayahuasca is een Peruaanse hallucinogene drank die allemachtig bitter vies smaakt.
Het Indonesische (!) Ayahuasca betekent “liaan van de ziel” en is onderdeel van een complotth*orie van Loe en Janneke.

Reageer