Shutterstock / Jay Hirano Photography

Shutterstock / Jay Hirano Photography

Ok, Max Verstappen, jij kan het hardste rijden. Wat ga je ermee doen?

Goed, Max Verstappen, niemand kan zo hard rijden als jij. Maar wat ga je er mee doen dan? Wat gebeurt er vanaf hier? Ga je nog een keer harder rijden dan alle andere mensen? Of ben je eigenlijk ergens anders voor aan het oefenen?

Max Verstappen, wat heb je hard gereden. Maar wat brengt de toekomst? Ga je producten bezorgen? Ga je mensen achtervolgen? Wat ga je doen met jouw unieke gave om heel hard te rijden? Max, we horen en zien het graag. Laat je in ieder geval niet gek maken, ouwe reus.

Max Verstappen, als jij het hardste wil rijden van iedereen, doe dat dan vooral. Maar als het je eigenlijk om iets anders gaat, als dit eigenlijk een soort gedrag is om iets anders goed te maken, wil je je dan niet daar op richten?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed Jan, jij maakt de leukste satirische nieuwsberichten. Honderdduizenden mensen lezen ze en lachen zich een ongeluk om je stukjes, of ze nou knap geschreven zijn of goedkope pulp zijn: gelachen wordt er toch wel. Maar tot wat voor echts moet dat leiden in jouw verdere leven? Nee, verberg je maar niet achter de duizendste grap. kom op met die uitleg.

Reageer
gravatar

Rondjes rijden, geen stoplichten, geen doodlopende wegen, geen tegenliggers, geen fietsers noch overstekende voetgangers. Max moet dat eens in het centrum Amsterdam proberen, dan wordt hij kampioen… bekeuringen. De Held.

Reageer