Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

Guus Meeuwis compenseert New York-vluchten fans door 2500 keer ‘kedeng kedeng’ te zingen

Dat is mooi: zanger Guus Meeuwis heeft de uitstoot van zijn fans die speciaal naar New York vlogen om hem daar te zien optreden gecompenseerd door 2500 keer ‘kedeng kedeng’ te zingen. Dat melden bronnen op social media.

“Ze hadden in Nederland de pik op Guus omdat ze het zo ‘zonde voor het klimaat vonden’ dat wij allemaal moesten vliegen voor het optreden, maar zijn hart zit op de goeie plek”, zegt een van zijn fans in een Instagram-story. “Guus heeft 2500 keer Per Spoor gezongen om onze uitstoot te compenseren. Dat is toch prachtig?”

Dat het concert daardoor wat langer duurde dan was aangekondigd was voor de meeste fans niet erg. “We hebben er een paar dagen New York aan vastgeplakt, en toen Guus klaar was met kedeng kedeng zingen konden we direct weer terug naar het vliegveld. Nu lekker slapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *