NOS

NOS

Emir Qatar spreekt zich fel uit over ‘lastercampagne’ in Winnende WK-gids van De Speld Sport

Tamim bin Hamad Al Thani heeft zich voor het eerst uitgesproken over de Winnende WK-gids van De Speld Sport. In een tv-toespraak sprak hij zich fel uit over wat hij ‘een grootschalige lastercampagne’ noemt.

“De Winnende WK-gids staat vol met verzinsels”, sprak de Emir van Qatar terwijl hij rood aanliep. “Iedereen in Nederland koopt die WK-gids straks, omdat het geweldig geschreven is. Maar daardoor denkt dat hele land straks dat ons prachtige Qatar niks geeft om arbeidsomstandigheden en mensenrechten. Allemaal achterhaalde kritiek. Wat die La’eeb allemaal uitkraamt is volstrekt gelogen.” Van de mascotte is al enige tijd niets meer vernomen.

De Emir eist dat de Winnende WK-gids uit de schappen wordt gehaald en hij een exemplaar opgestuurd krijgt die hij lekker op de wc kan doorbladeren.

Haal de Winnende WK-gids snel in huis, nu het nog kan. Bestel hem hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

أنا أتفق تماما مع نفسي. في De Speld على وجه الخصوص ، هناك عدد غير قليل من ردود الفعل المهينة على خطابي وعلى بلدي قطر للعمل الإنساني. يجب أن يتغير ذلك ، وإلا فلن أصبح أحد المعارف الغامضين.

Vertaling door Mensen:

Dat ben ik volledig met mezelf eens. Met name in De Speld zijn nogal wat beledigende reacties aan mijn adres en mijn menslievend land Qatar te vinden. Dat moet anders, anders word ik geen vage kennis.

Reageer