Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Ophef in aanloop naar WK 2022: Oranje opgeschrikt door ‘Woestijnaffaire’

Barry Opdam ontkent in alle toonaarden, maar de foto’s van het Duitse boulevardblad Bild liegen er niet om. Opdam bracht enkele internationals in verlegenheid door hen samen met enkele schaars geklede dames uit te nodigen in zijn pied-à-terre net buiten Doha. Opdam kocht dat optrekje net nadat hij was gestopt met voetballen en eindelijk tijd kreeg voor zijn échte passie: vastgoed.

Onder de genodigden bevonden zich veel grote namen: Memphis Depay, Frenkie de Jong, maar ook oudgedienden als Silvio Berlusconi en Martijn Meerdink. Die laatste was strikt genomen niet uitgenodigd, maar als die ook maar ruikt dat er ergens een seksfeest is – want dat was het -, schijnt hij al in het vliegtuig te zitten.

Wie de foto’s heeft gelekt aan Bild? – Barry Opdam weet het nog steeds niet. “Zeg jij het maar. Het Qatarese elftal, om Oranje in een kwaad daglicht te stellen? De ex van Martijn Meerdink? Dirk Scheringa? Weet je: ik wil het eigenlijk niet eens weten.”

Meer juice over de Woestijnaffaire lees je in de Winnende WK-gids van De Speld Sport. Bestel de gids hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *