Wij schreven de meest controversiële WK-gids aller tijden

Wij schreven de meest controversiële WK-gids aller tijden

Wij schreven de meest controversiële WK-gids aller tijden

Gary Lineker zei het nooit: voetbal is een spel van elf tegen elf en aan het einde schrijft De Speld Sport er een WK-gids over. En daar had hij helemaal gelijk in. Het toernooi is nog niet begonnen, maar we kunnen al met zekerheid zeggen dat onze WK-gids nu al de meest controversiële aller tijden is.

We begrijpen dat er twijfels bestaan of er wel wat zinnigs te melden is over het smetteloze WK in Qatar, maar we kunnen de lezer geruststellen: met een selectie van selecties, een exclusief interview met mascotte La’eeb, Gazprom gazcolumns van Clarence Seedorf en nog veel meer winnende content bevat deze gids alles wat je moet weten over het WK dat deze winter zal losbarsten.

Het vervaardigen van deze WK-gids heeft zich voltrokken in uitmuntende omstandigheden, waardoor slechts drie redacteuren het leven hebben gelaten. En daar krijgt de lezer maar liefst 30% extra Ronald de Boer voor terug!

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is nu 18:04 uur en “voetbalhaatster” heeft zich nog steeds niet gemeld. Gaat het wel goed met haar? Ook het uitgebreide relaas van verleden week over AZ-Vaduz is volledig aan haar voorbij gegaan.
Je bent voetbalhater of niet. Actie is snel geboden. Voor je het weet zit Louis van Gaal in de hoofdredactie.

Reageer
gravatar

Ik heb nog wel een ideetje voor een goed doel: Mensenrechten in Qatar.
Daar mag wel wat geld heen. Ik heb zelf gezien hoe het daar mee gesteld is, alleen mag ik er even niets over zeggen (staat n.l. in mijn miljoenen-contract)