Shutterstock / www.hollandfoto.net

Shutterstock / www.hollandfoto.net

NS: ‘Moeilijk om treinen te onderhouden als er telkens mensen in gaan zitten’

De NS zorgt voor onveilige situaties op het spoor door hun treinstellen slecht te onderhouden, dat schrijft het NRC die in het rapport van een klokkenluider is gedoken. De NS zelf weerlegt deze kritiek: “Het is natuurlijk erg moeilijk om treinen te onderhouden als er telkens mensen in gaan zitten.”

“Hoe moeten wij de treinstellen repareren als er de hele dag mensen in gaan zitten? En wanneer we ergens even een kwartiertje stil staan begint iedereen te zeuren dat we te laat zijn en waar we blijven”, zegt een woordvoerder van de NS. “Als je een auto naar de garage brengt ga je er toch ook niet in zitten wachten tot ie gemaakt is?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oma, u maakte een foutje. Begrijpelijk op uw leeftijd, want de s en de d staan op het toetsenbordje op het schermpje van uw mobieltje heel dicht naast elkaar.