Shutterstock / krovsmolokom13

Shutterstock / krovsmolokom13

Klimaatactiviste doucht steeds langer omdat ze altijd huilt onder de douche

Mariska uit Maastricht voert al sinds haar twaalfde een felle strijd voor een beter klimaat, maar bevindt zich momenteel in een paradoxaal stadium. De klimaatactiviste doucht namelijk steeds langer omdat ze altijd huilt onder de douche.

“Ik kan er ook niks aan doen”, schreeuwt de jankende Mariska vanuit de badkamer. “We gaan allemaal naar de verdoemenis, alles gaat naar de verdoemenis, moeder aarde wordt in haar gezicht gespuugd!!” Het geschreeuw en gekrijs gaat wel een half uur door, terwijl de douche en de tranen blijven lopen.

We zetten de verwarming in haar huiskamer omlaag en trekken de deur achter ons dicht. Succes met de strijd, Maris.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *