Shutterstock / stockfour

Shutterstock / stockfour

Kale man baalt dat hij niets kan doen doen voor vrouwen in Iran

Steeds meer vrouwen betuigen hun steun aan de vrouwen in Iran door een stuk van hun haar af te knippen. Ook Kees wil graag zijn steentje bijdragen. “Maar ja.”

Als Kees ziet hoe minister Yesilgöz bij Op1 een lok tussen de vingers neemt en resoluut afknipt, begint het te borrelen van binnen. “Wat kan ik nou doen voor die dappere vrouwen. Ik had met liefde alles zo in één keer eraf gehaald. Maar ja, voor mij houdt het hier helaas op”, zucht Kees.

“Ja, ik zou natuurlijk nog kunnen gaan demonstreren, inhoudelijke discussies kunnen voeren, lokale actiegroepen kunnen steunen of petities kunnen ondertekenen. Maar is dat net zo sterk als mijn haar afknippen? Ik dacht het niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *