Shutterstock / JOCA_PH

Shutterstock / JOCA_PH

Netflix-topman schrikt wakker uit nachtmerrie over wereld zonder seriemoordenaars

Ted Sarandos heeft niet goed geslapen. De co-CEO en Chief Content Officer van Netflix is midden in de nacht wakker geschrokken uit een nachtmerrie over een wereld zonder seriemoordenaars.

“Het was verschrikkelijk”, prevelt Sarandos, nog altijd zwetend. “Nergens ter wereld was een bloeddorstige gek te vinden die nietsvermoedende slachtoffers op gruwelijke wijze van het leven beroofde. Geen Charles Sobhraj, geen Peter William Sutcliffe, geen Jeffrey Dahmer. Geen enkel entertainment. Traumatisch.”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil graag een Russisch beschuitje met Ted Sarandos eten aan mijn mijlenlange eettafel. Ik zoek namens voor mijn geplande ongevallen dezelfde soort moordenaars als deze Netflix-topman.

Reageer
gravatar

U denkt waarschijnlijk een foutje in mijn vertaling te hebben gevonden. Dat is zo, maar mijn vertaalprogramma vertaalt namelijk “namelijk” in het Russisch als “namens” in het Nederlands.