Shutterstock / Dmitry Veryovkin

Shutterstock / Dmitry Veryovkin

Dierendag: om op tijd bij haar hond te zijn rijdt Evita vandaag extra hard over klein wild heen

Omdat het vandaag dierendag is, rijdt Evita extra snel vanuit haar werk naar huis om op tijd bij haar hond Sam te zijn. Echt leuk voor Sam, maar wel jammer voor het egeltje waar Evita overheen jast met haar rode Volvo.

“Ik ben echt een dierenvriend”, zegt Evita, terwijl ze met 90 kilometer per uur haar wijk in scheurt. “Vandaag is dan ook een hele speciale dag voor mij.” Met haar wiel schampt ze een eekhoorn die net de weg oversteekt. Het beestje belandt aan de overkant van de weg, alleen de staart nog overeind.

Terwijl Evita haar auto bij de supermarkt parkeert om een groot stuk vlees voor Sam te halen, plet ze een duif die iets te rustig om zich heen zat te kijken. “Ik twijfel of ik voor steak ga of voor ribeye. Misschien toch steak, dat heeft Sam wel verdiend op dierendag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *