Shutterstock / Piotrwoz

Shutterstock / Piotrwoz

Arib nodigt Bergkamp om 22:00 uur uit bij een loods in de haven, geen politie

Khadija Arib wil toch wel reageren op de aantijgingen van de huidige Kamervoorzitter Vera Bergkamp. De oud-Kamervoorzitter wil haar collega graag om 22 uur vanavond naast een loods in de haven zien en heeft een paar voorwaarden: “Geen politie, geen presidium, geen telefoon, geen NRC, geen grapjes.”

Bergkamp is blij dat Arib haar wil ontmoeten. Ze legt kort een hand op haar opvallend zware aktetas. “Ik zie je daar, collega.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Baudet kan dat nooit halen vanavond. Hij is momenteel in Moskou bij zijn vriend Vladimir in zijn padvindersuniform met plunjezak, waarin o.a. voedsel, EHBO-doos, luchtbed, tentje, lijkzak, testament en zijn eigen geweer met kogels en piano