NOS

NOS

Echte griendschap is met z’n honderden aanspoelen op Tasmanië

Echte griendschap is met z’n honderden aanspoelen op Tasmanië. Dat bewijzen de honderden walvissen uit de familie der dolfijnachtigen die nu op een Tasmaans strand liggen te puffen. "Echte grienden spoelen in grote groepen aan. Griendschap is de leider van de groep volgen, ook als 'ie afwaalt en je met 230 van je beste grienden op het strand van Tasmanië belandt."

“We ride together we die together", zegt een andere griend, die werd gevraagd naar het overlijden van enkele van de andere aangespoelden. "Hier vieren we de ware griendschap. Grienden voor het leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Tasmanië wordt frikandellen beslist niet op prijs gesteld!
Ik geef zo groot gelijk, want ik hou ook niet van separatorvlees.