Alonafoto / Shutterstock

Alonafoto / Shutterstock

Geen live-uitzending uitvaart Sergej (17) uit Cherson

Nederlandse media zenden vandaag de uitvaart van Sergej Ivanenko uit Cherson niet live uit. Ook zijn er geen liveblogs geopend. De 17-jarige jongen werd onlangs doodgeschoten door Russische militairen. Vandaag brengen zijn moeder en broertje hem naar zijn laatste rustplaats. Sergejs vader kan er niet bij zijn, omdat hij vecht aan het front.

“We kunnen niet bezig blijven”, zegt hoofdredacteur Giselle van Cann van NOS Nieuws. “Iedere dag een uitvaart is wat veel van het goede. Misschien hebben we vandaag iets over Oekraïne in de kortnieuwsrubriek van het Journaal. Maar het is ook Prinsjesdag, dus er zijn hoedjes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *