NOS

NOS

Premier League pas weer van start als Elizabeth is gereïncarneerd

De Engelse voetbalbond (FA) heeft duidelijkheid geschapen in het moment van hervatten van de Premier League. De hoogste Engelse voetbalcompetitie gaat weer van start wanneer wijlen Queen Elizabeth weer gereïncarneerd is. "Zolang Elizabeth niet onder de levenden is, vinden we voetbal ongepast", zo lichtte FA-voorzitter Debbie Hewitt het besluit toe.

Wanneer het moment van reïncarnatie is, is nog onbekend: "Hopelijk dit seizoen", antwoordt Hewitt desgevraagd. "Maar we hebben geen haast. Het is helemaal aan Elizabeth om te bepalen wanneer en als wat ze weer terugkomt. Als voetballer zou natuurlijk leuk zijn, maar als courgette mag natuurlijk ook. We horen het wel als het zo is, en dan geven we meteen groen licht voor Bournemouth – Brighton."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *