Shutterstock / baibaz

Shutterstock / baibaz

Vleeslobby introduceert nieuwe ‘Schijf van Vijf’: vijf vlezen

De vleeslobby, die met haar campagne Nederland Vleesland een mentaliteitsverandering op het gebied van vlees teweeg wil brengen heeft een nieuwe Schijf van Vijf geïntroduceerd: de Schijf van Vijf Vlezen.

“Met de Schijf van Vijf Vlezen kunnen consumenten gemakkelijk zien welke vijf vlezen ze dagelijks binnen moeten krijgen om veel en gevarieerd vlees te eten”, zegt campagneleider Dé van de Riet. “In de schijf zijn daarom opgenomen: rund, kip, lam, varken en Bifi. Dat laatste is omdat Bifi een segment van de Schijf van Vijf sponsort.”

Consumenten die bang zijn dat zij door het volgen van de Schijf van Vijf Vlezen geen andere voedingsstoffen meer binnenkrijgen hoeven volgens Van de Riet niet te vrezen. “De Schijf van Vijf Vlezen bevat ook groente in de vorm van shaslicks en berenklauwen. Ook zitten er belangrijke koolhydraten en zetmeel in bijvoorbeeld kroketten. En wie neemt er een biefstuk zonder peper- of champignonsaus? Geen zorgen dus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben vertelde me meer van begeleid wonen, hij had een rugklacht en daarom dronk hij tegen de pijn. Nu krijgt hij pillen, maar ze willen hem liever begeleiden. Overdag is hij altijd weg. Hij zei ik kan het zelf wel, ik heb genoeg voor een maand, misschien neem ik ze maar een keer allemaal tegelijk in.
Om 8, 12 en 6 uur krijgen ze een pilletje in hun handje dat ze wel direct zelf mogen inslikken. ‘s Nachts loopt er steeds een vrouwtje rond met dure hakken die op de vloer kletteren. Hij zei je wordt er gek van. Een grote neger heeft een babe half zo groot als hij is die paranoïde is.
Ze hebben allemaal een naamplaatje op de deur behalve Ben. Hij slaapt dus meestal buiten. Hij zegt: ‘Ik ben goed mans en ik kan goed koken, er is een gemeenschappelijke keuken, maar ze wisten niet eens dat ze dat voedsel in de koekenpan om moeten draaien. Ik ging er even bij staan om te kijken en iemand werd helemaal woedend op hem bij hun experiment.’
Natuurlijk krijgt hij de schuld van alles wat fout gaat.
De hoofdbegeleidster had gezegd: ‘Zie ik er goed uit?’ Toen hij haar een keer een heel licht schouderklopje had gegeven, gaf ze hem aan voor verkrachting.

Reageer
gravatar

Ziet er heerlijk uit! Maar als een zure sliert als Jan van Tienen liever zijn bordje vult met rauwe prei en gember stengels en daar onder het genot van een glaasje lamamelk een hele avond op wil kauwen in zijn jurt, dan moet hij dat lekker zelf weten.

Reageer