NOS / NPO

NOS / NPO

Een ding is zeker: wij gaan nooit meer rauw slachtafval eten uit de aanhanger van een vrachtwagen

Na het zien van het ongeluk met tonnen vlees op de A67 is ons één ding duidelijk geworden: wij gaan nooit meer rauw slachtafval eten uit de aanhanger van een vrachtwagen. Nu 10.000 kilo ingewanden zijn terechtgekomen op de rijbaan, kunnen we nooit meer normaal kijken naar slachtafval. In de aanhanger hadden we nooit grote gewetensbezwaren, maar nu we de organen zo langs de cabine naar beneden hebben zien druipen vragen we ons af: waar is dat slachtafval allemaal geweest?

Ook het zicht van de kalknagel-gele koeienhoeven en de verzamelde grijsblauwe darmen van allerhande vee op het asfalt geeft ons het gevoel dat we voor de volle honderd procent klaar zijn met het ons laven aan slachtafval uit de truck.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dominee, ik denk niet dat jouw god vanuit de hemel engelenvlees naar de aarde heeft willen gooien, alhoewel het op de foto er wel op lijkt.

Dominee, volgens mij bedoel jij “te laten gooien”.
Of toch…