lilija_kamarova / Olena Tselykh / NWM / Shutterstock

lilija_kamarova / Olena Tselykh / NWM / Shutterstock

6 schattige hondenrassen die ontstaan als we nog héél even doorfokken

Hondenliefhebbers opgelet! Vind jij puppy’s ook zóóó leuk en kan het voor jou niet schattig genoeg? Nog heel even geduld! Als we doorgaan met fokken ontstaan de volgende beauties.

1. Snuitloze hond
Deze opgewekte viervoeter heeft geen neus en geen mond. Een pure ‘ball of fluff’ voor de rasechte hondenmens!

2. Chihuahuahuahua
Deze keffer is zo klein dat je haar niet kan zien. Hoe schattig wil je het hebben! Waar je voor de Chihuahua nog een handtas nodig had, past de Chihuahuahuahua in een van je poriën.

3. Snoop Dogg
Dit middelgrote ras kijkt altijd een beetje stoned uit z’n ogen en is zo ver doorgefokt dat de omschrijving ‘snoezig’ de lading simpelweg niet meer dekt.

4. Bobbelebé
De ogen van de grote Bobbelebé zijn nóg groter dan de hond zelf. Dit ras heeft extreme moeite met vitale functies zoals knipperen met de ogen, dus mocht je hiervoor gaan, zoek dan een exemplaar uit dat verder gezond is! Je wilt niet dat je snoepje na 2 weken overlijdt door een van haar vele aangeboren oogziektes.

5. Cavia
Deze ovaalvormige hondensoort moet je hebben! Na de populariteit van de Labradoodle zwichten steeds meer mensen voor de cavia. Een klein, guitig hondje dat je zowel binnen als buiten kan houden. Voor dit ras hoef je niet naar een speciale fokker, je kan het gewoon kopen in de dierenwinkel.

6. Disney-dalmatiër
De Disney-dalmatiër ziet er precies zo uit als de honden in 101 Dalmatiërs, maar dan ook echt precies. Het is alsof je naar een tweedimensionale tekening kijkt. Zo’n schatje wil je toch gewoon nú hebben?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *