Shutterstock / Bert e Boer

Shutterstock / Bert e Boer

NS-personeel baalt dat het wegens staking niet naar het strand kan

Een grote klap voor NS-medewerkers die gisteren vrij waren en wegens de tropische temperaturen naar het strand wilden: wegens de NS-staking viel een groot deel van de treinverbindingen in het land weg. Ook de komende dagen wordt het behelpen voor het NS-personeel dat een zomers uitje wil plannen. Morgen en ook volgende week zijn er namelijk nog meer stakingen aangekondigd.

“Natuurlijk, ik snap de stakingen volledig, maar voor mij persoonlijk is het balen”, vertelt NS-medewerker Lisa, die vanwege de staking een dag vrij had. “Juist als je zelf een dag het werk neerlegt, hoop je dan wat leuks te kunnen doen. Het is altijd wat met de NS. Uiteindelijk ben ik maar thuisgebleven. Maar ik mag toch hopen dat die treinen volgende week gewoon rijden als ik ga staken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *