Studio Speld / RTL / Videoland

Studio Speld / RTL / Videoland

We vonden de Tripadvisor reviews van deze B&B Vol Liefde-kandidaten

Na lang zoeken is het de onderzoeksredactie van De Speld gelukt om de Tripadvisor reviews van alle kandidaten van het spraakmakende tv-programma B&B Vol Liefde te vinden. Zie hier een selectie zodat je te weten komt welke B&B je absoluut wel of niet moet bezoeken. Disclaimer: schrijvers van de review kunnen emotionele schade hebben opgelopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie zijn deze mensen? Blijkbaar hebben ze een bed (dat willen we allemaal wel voor een paar uur per dag, dak- en thuislozen al helemaal) maar waar de andere B voor staat, is mij een raadsel. Ze zitten in ieder geval vol liefde maar dat zit iedereen die niet Gargamel heet.