Shutterstock / Lucky Business

Shutterstock / Lucky Business

Vrouw merkt dat ze niks meer gemeen heeft met collega’s nu B&B Vol Liefde voorbij is

“Ja, ja”, mompelt Eliza (29) als ze met haar collega’s bij de koffieautomaat staat. De afgelopen weken was het feest tijdens alle lunch- en koffiepauzes: de gesprekken leken vanzelf te gaan. Elke dag was er wel iets te bespreken over Leendert, Debbie, Petri, of andere B&B Vol Liefde-deelnemers. Nu het programma is afgelopen merkt Eliza opeens weer dat ze helemaal niks gemeen heeft met haar collega’s.

Deze zomer was een soort droom: als Eliza ’s ochtends binnenkwam hoefde ze maar “spiruwaliteit!” te roepen of haar collega’s lagen al in een deuk. “Éééééliza!”, riep iedereen dan. Of: "Queen B&B!" Nu vraagt ze zich elke dag af wat ze tegen Joris, Ella, Jeroen, Feike, Hamza en Jennifer moet zeggen. Gisteren had ze een ingeving en begon ze over iets wat ze op het Instagram-account van B&B Vol Liefde-deelnemer Joy had gezien, maar niemand was geïnteresseerd. “Het programma is toch al afgelopen?”, bitchte Jeroen.

“Het schijnt dat melk helemaal niet goed voor je is”, zegt Eliza terwijl ze wijst op een pak Friesche Vlag in de koelkast. Feike loopt zuchtend weg. “Spiruwaliteit!”, roept Eliza nog maar eens om de doodse stilte rond de koffieautomaat te verbreken, waarna iedereen geïrriteerd opkijkt. Ze telt de dagen af tot RTL met een nieuw datingprogramma komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *