Studio Speld / Shutterstock / Youtube - WNL

Studio Speld / Shutterstock / Youtube - WNL

Minister van Infrastructuur overhandigt NS-personeel grootste Nederlandse noodrem ooit

In het bijzijn de NS-directie is door minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat en een aantal ambassadeurs uit de reisbranche vandaag de grootste Nederlandse noodrem overhandigd aan conducteur Rob, die de grote noodrem namens het voltallige NS-personeel in ontvangst nam. ‘Een eerbetoon aan alle NS-medewerkers’, volgens de minister.

Met de grootste noodrem van Nederland krijgen NS-medewerkers gepaste dank voor hun werkzaamheden op en rond het spoor. “Deze medewerkers staan iedere dag weer in de frontlinie om agressieve reizigers te woord te staan en diensten moeten draaien waar zelfs ziekenhuispersoneel U tegen zegt, hulde!” zegt minister Harbers. “Onze dank is haast niet in geld uit te drukken, vandaar dit symbolische prachtwerk. De grootste Nederlandse noodrem ooit!”

NS-directeur Bert Groenewegen is ongelofelijk blij met het initiatief. “Een mooie waardering voor het hele team. En als er iets is, gewoon trekken hè!” lacht ze. “Zo. En nu weer aan het werk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, het zijn NS-medewerkers die een stakingsuniform dragen. Zijn door de vakbond voor een prikkie gekocht bij Alibaba. Ze zijn afkomstig van Chinese spoorwegstakers die al tientallen jaren zakjes vouwen in een werkkamp.

gravatar

Het eindspel is nu in aantocht: Radioactieve lek in Oekrainse kerncentrale zal “Artikel 5 van de NAVO in werking stellen”

https://www.frontnieuws.com/het-eindspel-is-nu-in-aantocht-radioactieve-lek-in-oekrainse-kerncentrale-zal-artikel-5-van-de-navo-in-werking-stellen/

Rusland heeft herhaaldelijk en in het openbaar de beschieting van de centrale veroordeeld, en heeft herhaaldelijk en in het openbaar gewaarschuwd voor een stralingsramp als Oekraïne blijft vuren op de centrale.
Rusland heeft deze kwestie bij de VN-Veiligheidsraad aangekaart, en Rusland heeft de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) gevraagd onmiddellijk naar de centrale te komen om zelf te zien wie er nu eigenlijk op de centrale vuurt.

Reageer