Lee Yiu Tung / Ververidis Vasilis / Shutterstock

Lee Yiu Tung / Ververidis Vasilis / Shutterstock

Wegens watertekort sluiten veel zwembaden banen 2, 4 en 6

Het watertekort dwingt zwembaden tot creatieve oplossingen. Om open te blijven vullen ze maar een aantal van de banen.

“Op deze manier besparen we water zonder merkbare gevolgen voor onze bezoekers”, legt Suzette van den Berg van zwembad De Kikvors uit. “Als je bij ons komt zwemmen merkt je niks van de sluiting. Althans, zolang je niet van de duikplank boven baan 3 afspringt.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *