fizkes / Shutterstock

U heeft misschien recht op compensatie. Doe hier de quiz!

U heeft misschien recht op compensatie. Wat vervelend voor u. Vul deze vragenlijst in om te kijken of u in aanmerking komt.

0%

Legt u uw situatie zo goed mogelijk uit?

Wat vervelend voor u. U heeft mogelijk recht op compensatie. Wij moeten nog een paar dingen van u weten.

Heeft u extra kosten gemaakt (zoals taxikosten, hotelkosten, kosten voor een vervangende hond of scooter, enz.). Let op! Voeg een pdf met de factuur plus betalingsbewijs toe.

Is u datgene waarvoor u compensatie verlangt door eigen schuld ontstaan of had u voor 1 juli kunnen vermoeden dat er een reden zou ontstaan die u recht zou geven op compensatie?

Let op! Gold u voor de aangifte inkomstenbelasting 2021 als ondernemer of heeft u niet de Nederlandse nationaliteit? Dan valt u mogelijk onder een andere regeling. Kijk voor meer informatie in de app.

Deze compensatie geldt voor jou:
Duizend miljoen miljard euro
U krijgt compensatie, en wat voor een compensatie! U heeft recht op maar liefst duizend miljoen miljard euro. U hoeft verder niets mee te doen. Wij maken het bedrag binnen twee weken over op uw bij ons bekende nummer. Veel plezier met uw compensatie en nogmaals onze verontschuldigingen!
Wij krijgen nog compensatie van u
Goed nieuws voor ons, maar ook: huh? Dit hadden wij ook niet aan zien komen. Maar regels zijn regels: wij krijgen nog 600 euro van u. U kunt het overmaken op NL85ABNA0592425851 of een e-mail sturen naar [email protected] voor een betalingsregeling.
Een voucher
U heeft geen recht op baar geld maar u krijgt wel een voucher van ons. In te wisselen tot 1 juli 2023.
U krijgt alleen een vergoeding voor de gemaakte kosten
Helaas, volgens onze beslisboom heeft u geen recht op de 600 euro schadevergoeding per persoon, maar u heeft wel recht op een vergoeding voor taxikosten, hotelkosten en kosten voor een vervangende hond of scooter. Stuur de pdf met factuur plus betalingsbewijs binnen twee weken naar [email protected], dan maken wij het bedrag over op uw bij ons bekende rekening.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *