Glynnis Jones / wavebreakmedia / Shutterstock

Glynnis Jones / wavebreakmedia / Shutterstock

Ferdie heeft eigen drugshond meegenomen naar Lowlands om te kijken waar wat te halen valt

Ferdie (22) heeft dit weekend alles meegenomen om van Lowlands weer een prachtig feest te maken: een tent, een ludiek hoedje, een goed humeur en natuurlijk zijn eigen drugshond om te kijken waar wat te halen valt. Dankzij hond Jargo hoeft hij niet meer urenlang langs verschillende tenten te struinen om drugs op te sporen.

“Ik raakte geïnspireerd toen ik hier vorig jaar was en zag hoe effectief de drugshonden van het festival waren”, vertelt hij. “Ik leefde al een tijdje met het idee dat mijn eigen zoektochten over het hele festivalterrein efficiënter konden. Toen ik die honden zag, wist ik eindelijk wat de oplossing was. Jargo en ik stellen ons dit jaar strategisch op naast de X-Ray, het plan lijkt nu al goed te werken”, zegt Ferdie met een vage glimlach en grote ogen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *