Shutterstock / AVN Photo Lab

Shutterstock / AVN Photo Lab

Barbecueweercijfer 10+: je hoeft de bbq niet meer zelf aan te steken

Kolen vliegen vanzelf in de fik

Dit weekend wordt het geweldig barbecueweer. Zo goed, dat er een barbecueweercijfer 10+ is afgegeven. Dat betekent dat je de barbecue niet eens meer zelf hoeft aan te steken. Mensen die besluiten lekker te gaan grillen boven het rooster hoeven niet te gaan klungelen met briketten en aanmaakblokjes, het is voldoende om een zak met kolen in de lucht te houden. De kolen zullen vanzelf vlam vatten.

Veel mensen zijn blij met de consequenties van het extreem hoge barbecueweercijfer. “Fijn dat ik door de tijd die ik bespaar van het kloten met aanmaakblokjes en kolen die niet in de hens willen vliegen nu een uur langer op het strand kan blijven liggen”, zegt de 44-jarige Barry Henswijk uit Noordwijk aan Zee.

Miranda en Vincent uit Lochem maken het nog bonter dit weekend. “Wij steken de barbecue niet eens aan, maar grillen de speklapjes direct van een vork die we in de lucht steken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *