Studio Speld / Shutterstock / ellaija / Wikimedia Commons / Sven Mandel

Prins Bernhard Jr. koopt water op en verhuurt het per glas

Watermelker profiteert van droogte

Prins Bernhard Jr. heeft vandaag een grote hoeveelheid water opgekocht. Hij gaat het schaarse water verhuren aan particulieren, die per glas een enorm bedrag moeten neertellen.

Juist in de gebieden die de meeste problemen ondervinden van de droogte en waar de vraag naar water groot is koopt de prins massaal liters op. In dorpen en steden langs de Rijn vraagt Bernhard meer dan duizend euro voor een glas.

Er is veel kritiek op de ‘slokjesprins’. Mensen vinden de gemiddelde millimeterprijs veel te hoog. “Op een gegeven moet je wel”, zegt waterzoekende Waldemar. “Maar twaalfhonderd piek betalen voor een shotglaasje gaat me echt te ver.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Terwijl ik toch echt op Facebook lees dat die paar honderd mensen die elke nacht buiten slapen in Ter Apel de schuld zijn van het watertekort omdat ze straks als waterstatushouders voorrang krijgen op een appartement van 1750 euro per maand excl. water, licht, BTW en servicekosten van de andere tak van Prins B. Jr.

Reageer
gravatar

Wat sukkels die Bernie. Bronnen moet je in echt kurkdroge landen kopen van omkoopbare ambtenaren zoals Pakistan.
Bernie rijdt zeker nog in een VW polo.

Reageer