Studio Speld

Studio Speld

Bernhard Jr. probeert overtollige pandjes te slijten op rommelmarkt

Omdat de huuropbrengst door het kabinetsbeleid volgens veel particuliere verhuurders te laag wordt besluiten velen van hen zo snel mogelijk hun panden te verkopen. Ook Prins Bernhard Jr. zat vandaag met een kleedje op de rommelmarkt om zijn overtollige pandjes te slijten.

“Pandjes te koop! Pandjes te koop!” roept de prins vanaf zijn krukje. “Wat moet dat kosten?” vraagt een geïnteresseerde voorbijganger. “Beginnen met bieden vanaf 600.000”, reageert Bernhard. Maar de voorbijganger loopt lachend door. “Ik ben zeven!”

Bernhard schenkt zichzelf nog maar eens een koffie in uit zijn thermos. “Het wordt door het huidige kabinet gewoon steeds minder aantrekkelijk gemaakt om honderden panden in je bezit te hebben”, verzucht hij. “De tijd dat je vanuit enkel goede bedoelingen starters aan een woning kon helpen is kennelijk voorbij.”

Aan het eind van de middag heeft hij slechts één pand kunnen slijten aan een jong stel. “Het liep niet echt storm, maar gelukkig wilden zij ruilen voor een pakje Pokémonkaarten. Als er nou binnen een uur niemand komt geef ik ze gratis weg. Anders blijf je zo met die slecht onderhouden rommel zitten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *