Shutterstock / Kzenon

Shutterstock / Kzenon

Lezersvraag: Hoe groot moet je opblaaszwembad zijn om er in te kunnen pissen?

Ondanks dat we nog geen Nederlandse bosbrand mogen afvinken deze zomer, leven we in uiterst warme dagen. En dat roept vragen op. Vandaar ook deze lezersvraag die we binnenkregen: Hoe groot moet je opblaaszwembad zijn om er in te kunnen pissen?

We houden de vicieuze cirkel lekker gaande. Tijdens de hetere zomers door het aftakelende klimaat zijn de plastic opblaasbare zwembaden niet aan te slepen. Op dat gebied gaat het qua vervuilen prima. Maar als het over ons eigen zwembadje in de tuin gaat, dan heerst er nog enige onwetendheid qua urinale vervuiling. Zo ook bij onze lezer dus.

We (lees: de lezer) hebben het hier dan ook niet over het zwembad bij een all-inclusive hotel of het peuterspeelbad van Duinrell. Maar gewoon zo’n eigen aangeschafte en troosteloze blauwe unit die enige verkoelende troost biedt bij 37 graden. Net als het kratje Jupiler ernaast.

Hoe dan ook, we hebben het uitgezocht. Voor de lezer. Vanaf een diameter van 302 centimeter kunt u de natuur twee keer per dag de vrije loop laten, mits u een filterpompje heeft en er minstens 2700 liter water in uw zwembad zit. Zorgeloos plassen zonder argwaan bij anderen of een lager zelfbeeld bij uzelf. Dus doe er je voordeel mee, Gerben uit Sneek!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *